A.T. Repairs

Betaalbare en betrouwbare service voor iedereen

In 2010 opende Alex Tabbernee op 24-jarige leeftijd zijn eigen garage op het terrein van autodemontage Van Bebberen in het Noord-Brabantse Rijswijk. Eigenlijk ging hij ‘back to the roots’, want als 14-jarig jongetje sleutelde Alex al aan auto’s en vond hij een bijbaantje bij Van Bebberen. Na zijn school en het behalen van zijn monteursdiploma’s startte Alex zijn loopbaan achtereenvolgens bij de Seatgarage, een reparatiebedrijf en de Toyotagarage.

Als reparateur miste hij het directe contact met klanten waarop zijn moeder hem adviseerde om voor zichzelf te beginnen. Zo maakte Alex van zijn hobby zijn werk en geniet hij dagelijks van zijn tevreden klanten.
In Rijswijk en omstreken staat de goudeerlijke en betrouwbare Alex Tabbernee erom bekend dat zijn klanten precies weten waar ze hun geld aan uitgeven. “Ik overleg altijd vooraf met mijn klanten wat een reparatie kost en met welke reden een reparatie uitgevoerd moet worden. Mijn service reikt zeker zo ver als de Ferraridealer. En dat wordt zeer gewaardeerd.”

Unable to Launch Flash Player

This message is being displayed because the browser was unable to load the Flash Player required to display this content.

There are several possible causes for this;

  1. Your current Flash Player is outdated or it is not installed on your system. Download the latest Flash Player.
  2. Your browser does not have JavaScript enabled, this is required to load the Flash content.
  3. The Theme file used to generate this site may be missing the required JavaScript to launch the Flash player.
Webdesign door Schrijfzin.com